Moeilijke keuze voor Martinez: "Hij is in topvorm"

Moeilijke keuze voor Martinez:
20 Maart 2017 14:26
© PhotoNews

Zaterdag spelen de Rode Duivels een belangrijke kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018, thuis tegen Griekenland. Roberto Martinez beschikt voor die partij over heel wat weelde. Zo heeft hij op het middenveld keuze te over.

‘Witte rook in zicht: Transfer van Onyekuru nabij’
'Grote deal tussen STVV en AA Gent op til'

In de laatste interland tegen Estland koos Martinez centraal voor de tandem Witsel-De Bruyne. Die laatste schuift nu mogelijk echter een rijtje op door de blessure van Hazard, terwijl die eerste tegenwoordig in China voetbalt. Bovendien heeft Martinez heel wat alternatieven achter de hand.

Youri Tielemans en Radja Nainggolan bewezen de voorbije maanden bij Anderlecht en AS Roma dat ze in bloedvorm zitten. En ook Marouane Fellaini liet zich de voorbije week opmerken met enkele sterke prestaties. José Mourinho is alvast lovend voor zijn middenvelder. "Ik had al gezien dat Fellaini tegen Rostov 40 minuten lang ongelooflijk was", klinkt het bij BT Sports. "Hij steekt in topvorm."

Wint Rode Duivels haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's

Meer over