Pakt Feyenoord uit met deze sensationale transfer?

Pakt Feyenoord uit met deze sensationale transfer?
20 Maart 2017 09:47
© PhotoNews

Robin van Persie wordt al een tijdje gelinkt aan een terugkeer in de Eredivisie. De Turkse media weten nu echter te melden dat dit in de aankomende transferzomer misschien echt gaat gebeuren. Er zou in ieder geval zeker wat spelen tussen de aanvaller en zijn oude liefde Feyenoord.

De kranten in Turkije hebben beslag weten te leggen over een gesprek tussen Dirk Kuyt en zijn maatje Van Persie. Daarbij zou de Katwijker de oud-speler van Manchester United en Arsenal warm hebben geprobeerd te maken voor een terugkeer. Fanatik schrijft: "Kuyt vertelde Van Persie: tot volgend seizoen in Rotterdam. Daarna zou de laatstgenoemde geantwoord hebben: ik kijk ernaar uit om je weer te zien, om met je op het veld te staan."

Van Persie zou aangegeven hebben dat het hem leuk staat om de rol van nestor voor de relatief jonge ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst te vervullen. Bovendien zouden er reeds contacten liggen tussen Feyenoord en Fenerbahçe, waar de aanvaller nog een contract heeft tot medio 2018. Worden de Rotterdammers kampioen en halen zij Champions League-voetbal, dan zou de transfer van Van Persie naar De Kuip in een stroomversnelling kunnen raken. We dienen natuurlijk wel een slag om de arm te houden, omdat de Turkse pers al tig keer over een hereniging heeft geschreven.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Meer over