'EA Sports: 'game-breaking' formatie in FIFA 17'

'EA Sports: 'game-breaking' formatie in FIFA 17'
20 Maart 2017 08:13
© PhotoNews

Iedere speler van de voetbalgame FIFA 17 heeft wel zijn eigen favoriete formatie. De Engelse media weten echter dat ontwikkelaar en uitgever EA Sports toegegeven heeft dat één opstelling pas echt game-breaking is. Gebruik je 3-5-1-1 in de footie, dan ben je niet af te stoppen.

Vooral het middenveld is heel erg belangrijk in FIFA 17 en deze formatie zorgt ervoor dat je op het middenrif altijd een overtalsituatie zult hebben. Daarnaast kun je ook goed gebruikmaken van de vleugels, waardoor deze formatie eigenlijk over alles beschikt. Er is echter slecht nieuws voor de fans van FIFA die deze opstelling nu uit willen proberen, want EA Sports heeft ervoor gezorgd dat dit niet mogelijk is in de modus Ultimate Team.

Een bron binnen EA zou de formatie 4-3-3 echter een goede tweede hebben genoemd, als je beste aanvaller in het midden staat en je beschikt over twee snelle vleugelspitsen. 3-5-1-1 is naar verluidt echter pas echt onverslaanbaar, waardoor de ontwikkelaar het dus onmogelijk heeft gemaakt om met deze formatie te spelen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over