'Ook AS Roma meldt zich bij Ajax voor transfer'

'Ook AS Roma meldt zich bij Ajax voor transfer'
20 Maart 2017 07:35
© PhotoNews

Spits Kasper Dolberg deed het aan het begin van het seizoen heel erg goed bij Ajax, maar vervolgens zakte het allemaal een beetje in bij de jonge Deen. In het hier en nu is hij echter terug met goede prestaties tegen onder meer FC Kopenhagen. AS Roma weet genoeg.

Volgens het medium Calciomercato heeft de werkgever van de Oranje-middenvelder Kevin Strootman zich inmiddels bij de Amsterdam ArenA gemeld voor de centrumaanvaller. Roma zou van zins zijn om Dolberg in het aankomende seizoen naast Edin Dzeko in de spits te posteren. Op termijn kan het talent de Bosniër dan vervangen in de Italiaanse hoofdstad.

Dolberg heeft al een paar keer aangegeven dat hij helemaal niet weg wil bij Ajax. Er is echter wel heel erg veel belangstelling voor de aanvaller, die niet mee kon doen bij de Amsterdammers tegen Excelsior door een liesverrekking. Onder meer Juventus, AC Milan, Manchester City, Manchester United en FC Barcelona houden hem in de gaten. De algemene verwachting is toch wel dat er aanbiedingen zullen volgen voor de handtekening van Dolberg. Directeur spelerszaken Marc Overmars zal het druk krijgen.

Wint AS Roma haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Meer over