De 11 namen: Preud’homme zet sterkhouder op de bank ten voordele van winteraankoop

De 11 namen: Preud’homme zet sterkhouder op de bank ten voordele van winteraankoop
17 Februari 2017 19:20
© PhotoNews

Het Kuipje is vanavond het toneel voor de openingswedstrijd van speeldag 27 in de Jupiler Pro League. Club Brugge wil na de verliespartij bij Lokeren zijn blazoen oppoetsen. Westerlo van zijn kant kan alle punten goed gebruiken in de degradatiestrijd. Scheidsrechter van dienst is Jonathan Lardot.

Bij De Kemphanen kunnen ze alvast op volle sterkte aantreden tegen de regerende landskampioen. Afgezien van Club-huurling Strandberg, die niet mag meedoen beschikt Mathijssen over zijn volledige kern. Acolatse en Ganvoula moeten andermaal voor het verschil proberen zorgen.

Club Brugge zag deze week Limbombe opnieuw uitvallen. Hij zal een operatie moeten ondergaan. Daardoor voegt hij zich opnieuw bij de andere geblesseerden Van Rhijn, Pina en Poulain. Preud’homme geeft nieuwkomer Rotariu zijn eerste basisplaats ten nadele van Refaelov. De Israeliër krijgt op de bank gezelschap van De Bock, Claudemir start.  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's