Bruno onder indruk van RSCA-ploegmaat: "Zagen het al op training"

Bruno onder indruk van RSCA-ploegmaat:
17 Februari 2017 14:52
© PhotoNews

RSC Anderlecht won donderdagavond met 2-0 van Zenit Sint-Petersburg en dat is een meer dan fraai resultaat. Voor de Russen mocht het dan wel hun eerste officiële wedstrijd van 2017 zijn, de Brusselaars traden aan in een veredeld B-elftal. Doelman Rubén Martinez maakte zelfs zijn debuut.

En de Spanjaard deed het erg goed, zijn ploegmaats waren achteraf erg lovend. "Ik ben heel blij voor Rubén. Hij maakte een mooie redding waardoor Zenit net niet de 2-1 konden maken. Hij maakte geen fouten en redde ons op cruciale momenten. Op training zagen we al dat Rubén een heel goede doelman is. Zo’n eerste match spelen tegen Zenit: hoed af!", klonk het bij Massimo Bruno.

In zijn analyse benadrukte de winger nog eens het reactie-voetbal dat Paars-Wit dezer dagen kenmerkt. "We waren agressief, we stonden niet hoog genoeg. Ons blok stond wat lager. Maar op onze speelhelft waren we agressief. We recupereerden de ballen en speelden op de tegenaanval. Dat liep heel goed. Ook in de tweede helft creëerden we kansen en waren we fysiek sterk", aldus Bruno op de webstek van RSCA.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's