Preud'homme eist een reactie: "Belangrijkste moment uit hun leven"

Preud'homme eist een reactie:
17 Februari 2017 13:53
© PhotoNews

Het voetbalweekend in de Jupiler Pro League gaat vrijdagavond van start in Westerlo, waar de lokale voetbalvereniging het opneemt tegen Club Brugge. De landskampioen heeft dan één en ander recht te zetten. De voorbij twee uitwedstrijden werden immers telkens verloren.

Zo ging Blauw-Zwart zondag nog onderuit op het veld van KSC Lokeren en dat was niet naar de zin van Michel Preud'homme. Die maakte zijn spelers de voorbije week op zijn 'typische manier' (lees: met een donderpreek) duidelijk dat er een gebrek aan 'fanatisme' heerst. "Ik wou hen duidelijk maken dat elke wedstrijd op het einde van de week het belangrijkste moment uit hun leven moet zijn. Maar ik was niet zo kwaad als na de verloren bekerfinale tegen Standard vorig jaar, waar we een echte non-match speelden."

Preud'homme eist dan ook een reactie vrijdagavond in 't Kuipje. "Ik heb de spelers mijn boodschap wel proberen inprenten door met hen te praten, videobeelden te tonen en te wijzen op mankementen. Tegen Westerlo wil ik beterschap zien", klonk het in Het Belang van Limburg.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's