KVO onder druk: "Wat als het dan nog moet gebeuren?"

KVO onder druk:
17 Februari 2017 13:38
© PhotoNews

KV Oostende beleeft voorlopig een wisselvallige tweede seizoenshelft. De Kustploeg slaagde er wel in om zich te plaatsen voor de finale van de Croky Cup, maar verloor wat van haar pluimen in de competitie. Het zal dus nog spannend worden om zich te plaatsen voor Play-Off I.

Volgens radiocommentator Tom Boudeweel wordt de thuiswedstrijd van zondag tegen RSC Anderlecht dan ook cruciaal. "Als ze dit weekend verliezen van paars-wit en de achtervolgers winnen, dan komt er veel druk op de ketel. Bovendien is de laatste wedstrijd, Standard-Oostende, vlak voor de bekerfinale. Wat als het dan nog moet gebeuren? Met wie gaat KVO dan spelen?", klinkt het bij Sporza.

Boudeweel denkt verder dat de mindere resultaten in de competitie te wijten zijn aan 'groeipijntjes'. "Het is de eerste keer dat Oostende op twee sporen moet werken. Met al hun investeringen moeten ze gewoon Play-off I halen. Marc Coucke heeft zoveel geld uitgegeven om een stap vooruit te zetten. Het wordt strijden tot de laatste speeldag voor hen."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's