Real en co gewaarschuwd: "Hij is de nieuwe Messi en dus 150 miljoen waard"

Real en co gewaarschuwd:
17 Februari 2017 13:08
© PhotoNews

De Serie A-topclub Juventus deed in de afgelopen transferzomer Paul Pogba van de hand voor ongelooflijk veel geld. In Turijn gelooft men echter heiligt dat spits Paulo Dybala nóg meer waard is dan de Fransman die nu voetbalt voor het Engelse Manchester United.

Maurizio Zamparini, de president van Palermo, de club waar de Argentijn eerder onder contract stond, gaat hier volledig in mee. Hij vertelt aan de Italiaanse media: "Wie kritiek heeft op Messi is gek. We spreken hier over de nieuwe Messi. Hij zal net zo'n speler als Messi worden en zit al op dat niveau. Hij scoort nu niet zoveel als afgelopen seizoen, maar is altijd de beste speler van het veld als ik hem zie spelen bij Juventus. Ik vind dat hij 140 of 150 miljoen euro waard is. Zoals ik zei: hij is de nieuwe Messi."

Zamparini gaat verder met zijn lofzang: "Ik heb sinds het moment dat hij bij Palermo binnenwandelde gezegd dat hij een ster wordt. Ik hoop dat hij bij Juventus blijft en ik denk dat zij hem kunnen behouden. Natuurlijk zullen clubs het proberen. Spelers van wereldklasse worden altijd begeerd door iedereen." Real Madrid en nog een aantal grootmachten trokken al nadrukkelijk aan de mouw van Dybala, maar weten dus dat ze daar de nodige fondsen voor moeten vrijmaken.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's