Krijgt JPL er weldra een attractie bij? "Manager houdt zich daarmee bezig"

Krijgt JPL er weldra een attractie bij?
17 Februari 2017 12:41
© PhotoNews

In de eerste klasse B kan Lierse SK komend weekend zijn ticket voor de promotie-play-off officieel binnen halen. Wanneer de Pallieters vrijdagavond winnen op Lommel en Antwerp verliest in Roeselare, is de tweede periodetitel een feit. En dan komt de Jupiler Pro League wel erg dichtbij.

Indien Lierse promoveert is er alvast één smaakmaker die zeker meegaat naar 1A: goudhaantje Manuel Benson. "Mijn contract loopt nog tot 2018. Als ik volgend jaar met Lierse in eerste klasse kan spelen, dan moet ik geen overhaaste stappen maken. Zij hebben me de kans gegeven en bij een andere club moet ik me in de ploeg vechten. Bovendien zou het aanvoelen alsof ik Lierse in de steek laat. Ik heb hard gewerkt voor die promotie, daar wil ik volgend jaar de vruchten van plukken."

Wanneer Lierse echter in 1B blijft, is een transfer echter niet uitgesloten. Benson is assistkoning in de Proximus League en nog maar 19 jaar. Interesse zal er dus ongetwijfeld zijn, maar dat is momenteel niet aan de orde. "Of er al belangstelling is? Mijn manager houdt zich daarmee bezig, ik word daar liever niet mee lastig gevallen", aldus de Angolese Belg in Gazet van Antwerpen.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's