Opvallende onthulling: "Iedereen weet het als Simons komt douchen"

Opvallende onthulling:
17 Februari 2017 12:27
© PhotoNews

Timmy Simons rondde dit seizoen de kaap van de 40 jaar, speelde zijn 1000ste officiële wedstrijd en werd de oudste Rode Duivel ooit. Bij Club Brugge kan de aanvoerder dan ook rekenen op heel wat respect. En dat levert hem ook enkele opmerkelijke privileges op.

Zo onthult verdediger Laurens De Bock, zelf inmiddels één van de routiniers bij Blauw-Zwart, in Het Nieuwsblad: "In onze douches is er één kraan die groter is dan de andere, een beetje zoals een regendouche. Als Timmy ­Simons zich komt douchen, weet iedereen dat die kraan voor hem is. Niet omdat hij die heeft opgeëist, wel omdat iedereen spontaan uit respect uit de weg gaat voor hem."

De Bock zelf zal echter nog een tijdje moeten meegaan alvorens hij kan rekenen op dit soort 'privileges'. "Iedereen heeft zijn status, maar ik babbel met iedereen en ik kom goed overeen met iedereen. Om een voorbeeld te geven: ik ga niet de douches binnenwandelen en een jonge gast wegjagen omdat hij onder mijn kraan staat. Timmy Simons heeft dat privilege toch sowieso al."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's