Dit keer is het aan Bayern: 'Rekordmeister legt 100 miljoen op tafel'

Dit keer is het aan Bayern: 'Rekordmeister legt 100 miljoen op tafel'
17 Februari 2017 12:12
© PhotoNews

De hoogste transfersommen worden in de regel uitgegeven door de Engelse voetbalteams, zoals Manchester United en Manchester City, en de clubs uit de Chinese Super League. Ook FC Barcelona en Real Madrid kunnen er wat van, maar laten we Bayern München niet vergeten. De Duitsers zouden nu binnen afzienbare tijd honderd miljoen euro op tafel leggen.

Het Italiaanse medium La Stampa schrijft op vrijdagmorgen dat het over informatie beschikt dat duidt op een naderende megatransfer. Bayern zou bezig zijn met spits Andrea Belotti van Torino en deze centrumaanvaller beschikt over een transferclausule in zijn contract van honderd miljoen euro. Dat zou echter geen enkel probleem zijn voor Der Rekordmeister.

Belotti is 23 jaar oud en toont zich dit seizoen wel heel erg doeltreffend in de Italiaanse Serie A. Hij scoorde reeds zeventien treffers in 24 competitiewedstrijden en staat nu in de belangstelling van allerlei Europese topclubs. Onder meer Ed Woodward van Manchester United zou al gesproken hebben met Torino, maar La Stampa weet dat de spits naar Beieren gaat.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's