"La Gantoise tegen Tottenham? Interesseert me niks"

17 Februari 2017 11:49
© PhotoNews

AA Gent mocht het donderdag opnemen tegen het Engelse Tottenham. Een practige affiche, die op de koop toe nog eens gewonnen werd door de Buffalo's (1-0). Iedereen was onder de indruk, behalve Herman Brusselmans.

"La Gantoise,het team dat het deze week potdorie mocht opnemen tegen het mythische Tottenham Hotspur", begint Brusselmans in zijn column in [i]Het Laatste Nieuws[/i[. "Ten eerste, Tottenham Hotspur is helemaal niet mythisch, dat is een doordeweeks Engels elftalletje met meer pretenties dan voetbalkundig vernuft."

En ten tweede, of la Gantoise het deze week moest opnemen tegen Tottenham Hotspur of tegen Hoger Op Kalken, 't kon me geen flinter schelen, want ik heb wel wat anders aan m'n hoofd. Vergeet niet dat ik volop bezig ben met mijn literaire toernee Saint Amour, en bijna iedere dag twee en een half uur op de planken sta."

"Dus nee, deze week geen voetbal voor mij, zelfs niet ons aller Anderlecht tegen die nitwits uit Sint-Petersburg. Ik heb ook de assist gemist van Thomas Meunier met Paris Saint-Germain tegen Barcelona. Dat is geen ramp, want wat Thomas Meunier allemaal uitvreet, dat heeft me nooit een reet geïnteresseerd."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's