TRANSFEGERUCHTEN: 'Lombaerts schept duidelijkheid, zomeraanwinst Club Brugge al bepaald?"

TRANSFEGERUCHTEN: 'Lombaerts schept duidelijkheid, zomeraanwinst Club Brugge al bepaald?
17 Februari 2017 12:00
© PhotoNews

De transferperiode is ondertussen voorbij, maar er komt nog altijd informatie naar buiten over transfers die de voorbije weken plaatsvonden. Bovendien denken heel wat clubs ook al aan volgende zomer. VoetbalNieuws giet al dit transfernieuws dagelijks in een handig overzicht.

JUPILER PRO LEAGUE

Nicolas Lombaerts bleef donderdag 90 minuten wederom op de bank bij Zenit. Een zomerse transfer lijkt dan ook de beste oplossing en daar laat de Rode Duivel geen twijfel over bestaan. "Ik speel bijna tien jaar bij deze club. Nu resteren me enkel nog drie maanden om van iedereen afscheid te nemen", klonk het bij RTBF. RSC Anderlecht en KV Oostende worden het meest genoemd als mogelijk bestemming, maar ook bij ex-ploegen Club Brugge en AA Gent was Lombaerts al in beeld.Tottenham Hotspur was één van de ploegen die een scout stuurde naar Anderlecht-Zenit (2-0). Volgens Sport Witness werd ook Andy Najar er van dichtbij gevolgd. De Hondurese rechtervleugelback, die het voorbije jaar heel wat blessureleed kende, staat blijkbaar al langer op het verlanglijstje van de Spurs.Club Brugge had zijn zinnen afgelopen winter op Tal Ben Haim gezet, de transfer sprong echter in laatste instantie af. Een spijtige zaak vindt Lior Refaelov, maar in Het Laatste Nieuws hintte hij wel al op een zomertransfer van zijn goede vriend. "Het was leuk geweest om een landgenoot in de kleedkamer te hebben. Misschien volgende zomer."La Dernière Heure weet dat Daniel Graovac Le Canonnier nog verlaat. De Bosnische verdediger werd in de zomer door Moeskroen binnengehaald als opvolger van de naar Crotone vertrokken Noë Dussenne, maar kon zich nooit doorzetten. Hij kwam slechts twee keer in actie. Graovac keert nu op uitleenbasis terug naar Mostar, de club waar hij in augustus weggehaald werd.


BUITENLAND

Volgens Calciomercato is Ricardo Rodriguez de volgende naam die Inter Milaan wil binnenhalen. De Zwitserse linksachter van VfL Wolfsburg geldt al enkele jaren als één van de betere linksachters van Europa. Ook Arsenal en Chelsea hebben hem op hun verlanglijstje staan.Southampton is helemaal rond met Martin Caceres. De Uruguayaanse international zat sinds deze zomer al zonder club, nadat zijn contract bij Juventus niet werd verlengd. Nu heeft hij dus eindelijk weer onderdak gevonden. Hij tekende tot het eind van het seizoen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's