Ex-speler geeft toe: "Gedacht aan uitleenbeurt, maar heb Anderlecht nooit gebeld"

Ex-speler geeft toe:
17 Februari 2017 09:52
© PhotoNews

KV Oostende krijgt zondagavond RSC Anderlecht over de vloer, voor heel wat spelers een confrontatie met hun ex-ploeg dus. Zo ook voor Mathias Bossaerts. De verdediger vertrok al op jonge leeftijd bij RSCA, ging bij Manchester City aan de slag en hoopt nu te kunnen doorbreken aan de kust.

Bij City bleef die grote doorbraak immers uit en dus stelt men zich de vraag of hij destijds niet beter gewoon bij Paars-Wit was gebleven. "Ach, daar denk ik niet over na. Ik heb met de beloften van City tegen Harry Kane van Tottenham gevoetbald, in prachtige stadions gespeeld, de Champions League voor de jeugd betwist... Dat zijn unieke ervaringen. Dat geldt trouwens ook voor Musonda Junior. Ik speelde met hem bij Anderlecht en tegen hem tijdens City-Chelsea. En als er één is aan wie ik niet twijfel ...", reageert Bossaerts in Het Nieuwsblad.

Van een terugkeer naar RSCA was volgens de 20-jarige verdediger dan ook geen sprake. "Ik heb me weleens aan die verhalen dat Musonda Jr. en ik Anderlecht ooit zouden gesmeekt hebben om terug te mogen te keren. Ja, er was een periode bij City waarin ik dacht aan een uitleenbeurt, maar ik heb nooit naar Anderlecht gebeld. Ik heb niet eens het nummer van Van Holsbeeck."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's