"Ook daar zie ik Club niet winnen, het voetbal was niet denderend"

17 Februari 2017 09:26
© PhotoNews

De 27ste speeldag in de Jupiler Pro League wordt vrijdagavond geopend op het veld van KVC Westerlo, dat Club Brugge op bezoek krijgt. De landskampioen heeft in 't Kuipje wel één en ander recht te zetten. Afgelopen zondag werd immers verloren op het veld van KSC Lokeren.

En volgens radiocommentator Tom Boudeweel was dat toch wel een zorgwekkende nederlaag. "Ik vind dat iedereen nogal licht over die nederlaag ging. Het voetbal van Club was echt niet denderend. Het was al hun tweede nederlaag op die manier. Op Gent liep het ook al niet lekker. Ik ga er wel van uit dat ze vrijdag de drie punten pakken op Westerlo en ook in hun thuiswedstrijden tegen Zulte Waregem en STVV. Op bezoek bij RC Genk zie ik Club niet winnen."

Het belooft dus een nek-aan-nek race te worden tot aan de start van de Play-Off en wellicht ook daarna. "Het verschil tussen Club en Anderlecht aan het einde van de reguliere competitie zal heel klein zijn. Mogelijk haalt Club Brugge het met een minieme bonus", aldus Boudeweel bij Sporza.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's