Goudhaantje Genk duidelijk: "Iedereen weet dat ik daar het beste speel"

Goudhaantje Genk duidelijk:
17 Februari 2017 08:50
© PhotoNews

Hoewel het tot twee keer toe een voorsprong uit handen gaf, mag KRC Genk meer dan tevreden zijn over het 2-2-gelijkspel op het veld van Astra Giurgiu. Vooral op de tweede treffer mogen de Limburgers trots zijn. Zo rondde Leandro Trossard een erg fraaie counter af, na een weergaloze assist met de hak van Siebe Schrijvers.

Die laatste besefte achteraf ook meteen dat het om een pareltje ging. "Een goal uit het boekje. Dat wil ik op tv nog wel eens terugzien. Het begon met Samatta, die de bal hoog op het veld ontfutselde aan een tegenstander. Twee passen later lag de bal in het netje. Met dank aan Trossard, die mij voortreffelijk coachte. Hij zat in mijn rug en riep dat ik de bal moest laten", klonk het in Het Belang van Limburg.

Opvallend was dat Schrijvers pas zijn beste niveau haalde, toen hij in de tweede helft de centrale rol van Alejandro Pozuelo overnam. "Iedereen weet dat ik daar het best rendeer. Maar goed, op die positie heb ik met Pozuelo natuurlijk een ijzersterke concurrent. Ach, maakt niet uit waar de trainer mij zet. Ik doe altijd mijn uiterste best."
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's