Refaelov beoordeelt opvolger: "Een beetje zoals Izquierdo"

Refaelov beoordeelt opvolger:
17 Februari 2017 08:14
© PhotoNews

Door een onvermijdbare operatie zag Lior Refaelov een groot deel van zijn eerste seizoenshelft in rook opgaan, maar inmiddels is de Israëliër weer helemaal fit. Op zijn gewenste vormpeil is het voorlopig wel nog wachten. En dat biedt mogelijk kansen aan andere spelers.

Aanwinst Dorin Rotariu bijvoorbeeld, maakte de voorbije matchen indruk als invaller. Hij zou wel eens snel de basisplaats van Refaelov kunnen overpakken. "Misschien op Westerlo al. 'So be it.' Ik heb geen problemen met concurrentie. Bovendien is Rotariu een aangename jongen. En in onze kleedkamer heerst geen jaloezie, we vormen één team. Dat is ook de sleutel tot de titel, dus ga ik dat zeker niet verstoren", reageert de routinier in Het Laatste Nieuws.

Refaelov is overigens zeer te spreken over zijn opvolger uit Roemenië. "Een goede speler. Wat ook goed is, is dat hij een iets ander profiel heeft dan de spelers die hier al rondlopen. Hij is linksvoetig en kan vanop rechts naar binnen komen, een beetje zoals Izquierdo vanop de linkerkant doen."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's