'Dagen Wenger lijken geteld, vier opvolgers in de running'

'Dagen Wenger lijken geteld, vier opvolgers in de running'
17 Februari 2017 07:36
© PhotoNews

In de Champions League leed Arsenal FC afgelopen woensdag zwaar gezichtsverlies. Zo verloren de Gunners met maar liefst 5-1 op het veld van Bayern München, weliswaar één van de favorieten voor de eindzege. Een klap die hard aankwam en mogelijk een grote invloed heeft op de toekomst van de club.

Zo heerst er heel wat twijfel rond de toekomst van coach Arsène Wenger, inmiddels al 20 jaar aan het roer van de Gunners. Tot voor kort schatten insiders de kans op een contractverlenging nog op 50 procent, maar volgens Mirror is daar heel wat verandering in gekomen sinds het debacle in München. Zo acht het dagblad de kans klein dat Wenger komend seizoen nog coach is in het Emirates Stadium.

Meer nog, de club zou al enkele opvolgers op het oog hebben. Het zou gaan om een shortlist van vier namen met daarop: Thomas Tuchel (Borussia Dortmund), Massimo Allegri (Juventus), Leonardo Jardim (AS Monaco) en Roger Schmidt (Bayer Leverkusen).

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's