'Essevee slaat fraaie slag, miljoenentransfer in aantocht'

'Essevee slaat fraaie slag, miljoenentransfer in aantocht'
17 Februari 2017 06:36
© PhotoNews

Zulte Waregem wil komend weekend revanche nemen voor de nederlaag op het veld van RSC Anderlecht. Dat moet zaterdagavond gebeuren, wanneer STVV op bezoek komt in het Regenboogstadion. In de marge van deze wedstrijd wist Essevee alvast een fraaie slag te slaan.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat de aankoopoptie op goudhaantje Soualiho Meité eindelijk werd gelicht. Essevee betaalt zo'n 300.000 euro aan Lille OSC om de middenvelder definitief over te nemen. Daarmee lijkt de club de jackpot binnen te halen, de optie werd volgens HLN immers gelicht met oog op een zomerse toptransfer.

Door zijn goede prestaties is Meité inmiddels erg gegeerd. Onder andere RSC Anderlecht is geïnteresseerd en zou zo'n 6 à 7 miljoen voor hem over hebben, maar Zulte Waregem verlangt veel meer. Leverkusen, Frankfurt, AS Monaco en Crystal Palace zouden volgens Het Laatste Nieuws momenteel over de beste papieren beschikken, terwijl de voorkeur van Meité naar verluidt naar de Bundesliga uitgaat.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's