Refaelov voorspelt versterking voor Club Brugge: "Misschien komende zomer"

Refaelov voorspelt versterking voor Club Brugge:
17 Februari 2017 06:00
© PhotoNews

Lior Refaelov behoort inmiddels tot de routiniers bij Club Brugge en is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen bij Blauw-Zwart. Ei zo na had hij afgelopen winter een goede vriend en landgenoot in de kleedkamer mogen verwelkomen. De transfer van Tal Ben Haim sprong echter in laatste instantie af.

Een spijtige zaak vindt Refaelov, maar in Het Laatste Nieuws hintte hij wel al op een zomertransfer van Ben Haim. "Tal en ik zijn goede vrienden, al sinds ik met hem bij de nationale beloften speel. Ook onze vrouwen komen goed overeen, het was leuk geweest om een landgenoot in de kleedkamer te hebben. Misschien volgende zomer."

Feit is dat Ben Haim een clausule in zijn contract heeft, waardoor hij komende zomer voor een gelimiteerde som van 2.9 miljoen euro kan vertrekken. Veel minder dus dan de bedragen die afgelopen winter circuleerden. Volgens de Israëlische media is Maccabi Tel Aviv echter van plan zijn overeenkomst open te breken, waardoor de clausule zou wegvallen. Al houdt de speler de boot voorlopig wat af.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's