'Hommeles bij Barcelona na debacle in Parijs, opvolger Enrique al genoemd'

'Hommeles bij Barcelona na debacle in Parijs, opvolger Enrique al genoemd'
15 Februari 2017 17:04
© PhotoNews

Het grote FC Barcelona verloor op dinsdagavond met maar liefst vier tegen nul van het Franse Paris Saint-Germain en dat zorgt voor een hoop rumoer in Catalonië. Luis Enrique ligt flink onder vuur en in het Camp Nou zijn ze al stiekem begonnen met speculeren over een mogelijke opvolger. Eén naam wordt daarbij steeds nadrukkelijker genoemd.

Manager Ronald Koeman heeft al een paar keer aangegeven dat hij wat hem betreft ook na dit seizoen nog werkzaam is in de Engelse Premier League bij Everton. Toch zou het bijzonder moeilijk worden om zijn ex-club te weigere en verschillende Spaanse media noemen de naam van Koeman dan ook. De oud-hoofdtrainer van Ajax, Feyenoord en PSV is daarnaast ook nog eens favoriet bij verschillende bookmakers.

Wat wel zeker lijkt te zijn, is dat het niet langer botert tussen de eerdergenoemde Luis Enrique en een paar van zijn supersterren. Vlak na het Champions League-duel tegen Paris Saint-Germain zou het dan ook tot een flinke aanvaring zijn gekomen in de kleedkamer. De coach liet eerder al eens weten dat hij mogelijk niet zou verlengen in Catalonië, zijn contract loop in 2017 af, en nu lijkt zijn lot wel helemaal bezegeld te zijn.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's