Vreven vertelt over gesprekken met 3 Belgische clubs

Vreven vertelt over gesprekken met 3 Belgische clubs
15 Februari 2017 08:31
© PhotoNews

Stijn Vreven werd dit seizoen ontslagen bij Waasland-Beveren. Hij is ondertussen trainer van NAC Breda. In Sport/Voetbalmagazine geeft hij meer uitleg over de gesprekken met drie Belgische clubs.

"Twee dagen na mijn ontslag bij Waasland-Beveren kon ik bij Cercle Brugge beginnen. Daarna had ik goede gesprekken met Antwerp, maar Wim De Decker wilde het zelf doen. Ik heb uit respect met Lommel United gesproken, maar ik vond het geen goed moment om daar toen opnieuw in te stappen. En toen is NAC vrij snel gekomen, daar had ik meteen een goed gevoel bij", aldus Vreven.

Hij zei niet zomaar 'ja' tegen NAC. "Neen, omdat ook NAC niet zomaar met mij in zee is gegaan. Voor ik mijn handtekening kon zetten, moest ik op gesprek bij mensen uit alle geledingen van de organisatie – technisch directeur, teamontwikkelaar, iemand van de Raad van Commissarissen, algemeen directeur, secretaresse… –, die de club ontleedden: hoe wordt hier gedacht en gewerkt? Wat is het DNA van NAC? En: de club had ook mij als speler én als mens doorgelicht. Heel professioneel."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's