Mercato gesloten of niet: Barcelona mag toch versterking aantrekken

Mercato gesloten of niet: Barcelona mag toch versterking aantrekken
14 Februari 2017 15:09
© PhotoNews

FC Barcelona overweegt op zeer korte termijn een nieuwe speler toe te voegen aan de selectie. De Catalaanse topclub wil op deze wijze anticiperen op de maandenlange absentie van Aleix Vidal.

Vidal raakte afgelopen weekeinde zwaar geblesseerd aan de enkel en ligt er bijna een half jaar uit. In Sergi Roberto heeft Barça nog maar één fitte rechtsback en dat is te weinig gezien het nog loodzware speelschema. Coach Luis Enrique bevestigt dat de leiding rondkijkt naar een mogelijke versterking. Volgens de Spaanse reglementen mag Barça nog transfervrije spelers aantrekken of spelers die reeds in Spanje geregistreerd zijn.

Deze eventuele aanwinst is niet speelgerechtigd in de Champions League, maar Enrique hoopt er wel op. "Als een speler langdurig is uitgeschakeld en de regels toestaan dat we een nieuwe spelers kunnen halen, dan is dat een optie waar we naar moeten kijken." Namen als Martin Cáceres (clubloos), Michel Macedo (Las Palmas), Jonny Castro (Celta Vigo) en Ander Capa (SD Eibar) worden genoemd.KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's