Panda's stunten tegen Buffalo's na gigantische blunder Kalinic

Panda's stunten tegen Buffalo's na gigantische blunder Kalinic
11 Februari 2017 22:27
© PhotoNews

Eupen heeft gestunt op het veld van AA Gent. De ploeg van Condom hield de Buffalo's een volledige wedstrijd in bedwang en in de absolute slotminuten pakten de Panda's zowaar nog de volle buit na een gigantische blunder van doelman Kalinic. Een serieuze kater voor AA Gent dat uit Play-Off I valt.

'Weiler heeft genoeg gezien en stuurt speler na één training weg'
'Akkoord gevonden, Anderlecht zorgt voor énorme stunt'

AA Gent had het in de eerste helft uiterst moeilijk met een stug en goed georganiseerd Eupen. De bezoekers kregen zelfs de beste mogelijkheden via Garcia die op Kalinic besloot en een vrije trap maar net naast krulde. Voor de thuisploeg kon enkel Koulibaly dreigen, zijn kopbal naar de verste hoek werd knap uit doel gehouden door Van Crombrugge. Met een flauwe 0-0 mochten de Buffalo's de kleedkamers opzoeken.


AA Gent heeft nog veel werk na de pauze na een flauwe eerste helft.

Na de pauze trok de thuisploeg plots wel alle registers open. Het dwong heel wat kansen af, maar elke keer stond Van Crombrugge op de juiste plaats. Aan de overzijde kende Eupen-kapitein Garcia opnieuw pech toen hij een vrije trap op de lat zag uiteen spatten. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel tot doelman Kalinic in de 96ste! minuut met een gigantische blunder uitpakte, de 'vermiste' Onyekuru schoot de 0-1 op het bord. Een onwaarschijnlijke stunt van Eupen en een vernedering voor de Buffalo's die uit Play-Off I vallen.

Scoreverloop:

0-1 (90+6') Onyekuru

Wint AA Gent haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

KAA Gent
0
1
KAS Eupen
Beoordeel de spelers
  • 0 stemmen
  • 0 stemmen

Meer foto's

Meer over