KV Mechelen ontsnapt net aan afgang tegen amateurploeg

KV Mechelen ontsnapt net aan afgang tegen amateurploeg
11 Januari 2017 21:55
© PhotoNews

Nu het winterstop is, krijgen de Belgische eersteklassers de tijd om de batterijen op te laden voor de tweede helft van het seizoen. Enkele oefenwedstrijden moeten het matchritme op peil houden, maar dat liep bij KV Mechelen bijna faliekant mis.

Mata al snel vergeten: 'RSCA gaat voor volgende JPL-revelatie'
TRANSFERUURTJE: 'Stunt voor RSCA, verrassend vertrek bij Club'

KV Mechelen, die als enige eersteklasser in België blijft trainen, werkte woensdagavond een oefenwedstrijd af tegen Rupel Boom, meldt Sporza. De club uit de tweede amateurliga zou voor niet al te veel problemen mogen zorgen, maar bij de rust stond de Mechelaars al 3-1 achter.

Na de pauze scoorde Mats Rits de aansluitingstreffer, maar ook Rupel Boom maakte een doelpunt. Uiteindelijk zorgden een owngoal en een treffer van Peffer voor de 4-4-eindstand.

Opstellingen KV Mechelen: Moris (46' Coosemans), Paulussen (46' Van Cleemput), Cocalic (46' Vanlerberghe), Vitas (46' Cobbaut), Schouterden (46' Bjelica), Filipovic (46' Rits), El Messaoudi (46' Crepulja), Kolovos (46' Croizet), Matthys (46' Peffer), Osaguona (46' Jaadi), Claes (46' Tzandaris)

Wint KV Mechelen haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's

Meer over