'Concurrent Fellaini vertrekt en wordt ploegmaat van 2 Rode Duivels'

'Concurrent Fellaini vertrekt en wordt ploegmaat van 2 Rode Duivels'
11 Januari 2017 21:04
© PhotoNews

Hij heeft al veel hindernissen en kritiek moeten overwinnen, maar Marouane Fellaini blijft zich staande houden bij Manchester United. De Rode Duivel leek dit seizoen opnieuw uit de gratie van de coach te vallen, maar ziet zijn speelkansen stijgen nu een concurrent andere oorden lijkt op te zoeken.

Morgan Schneiderlin werd woensdag namelijk gespot op de trainingsbasis van Everton om er medische tests te ondergaan. Dat meldt The Mirror. Naar verluidt zouden de Toffees maar liefst 25 miljoen euro op tafel leggen voor de middenvelder, die bij Man U op overschot was.

United-trainer José Mourinho bevestigde na de 2-0-overwinning tegen Hull City dat een vertrek van de Fransman nakend is. "Ik heb geen details, maar voor de wedstrijd werd mij verteld dat de deal bijna rond is. Morgan gaat meer dan waarschijnlijk naar Everton." Daar zou hij ploegmaat worden van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's