"Straks duikt Vanden Borre wel weer op bij één of andere amateurclub"

11 Januari 2017 18:22
© PhotoNews

Anthony Vanden Borre zorgde dinsdag nogmaals voor een schokgolf door de Belgische voetbalwereld, door al op zijn 29ste een punt te zetten achter zijn spelerscarrière. Zonde voor zo'n getalenteerde voetballer. Maar voor VdB zelf, die het mentaal moeilijk had, misschien wel de beste oplossing.

TRANSFERUURTJE: 'Stunt voor RSCA, verrassend vertrek bij Club'
OFFICIEEL: STVV kondigt toptransfer aan

Ook Ludo Vandewalle denkt dat het Vanden Borre goed zal zijn om de voetballerij even achter zich te laten. "Vanden Borre wil niet meer vechten tegen wat hij zo moeilijk heeft gekund: aarden in het veeleisende profvoetbal. Laat hem zijn nieuwe bestaan koesteren", schrijft de chef voetbal van Het Nieuwsland.

En volgens Vandewalle hebben we het laatste van VdB zelfs nog niet gezien. "Straks duikt hij wel weer op bij een of andere amateurclub waar het niet zo erg is dat hij zich van wedstrijduur vergist of een training aan zich laat voorbijgaan. Ach. Hij belegde in vastgoed en is ­financieel onafhankelijk. Hopelijk wordt hij gelukkiger dan ooit."

Wint RSC Anderlecht haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's