UPDATE: '12 miljoen euro doet Standard zwichten'

UPDATE: '12 miljoen euro doet Standard zwichten'
11 Januari 2017 17:51
© PhotoNews

Standard wacht na de winterstop een helse strijd om zich alsnog bij de top zes te scharen en het ziet er alsmaar meer naar uit dat het die zonder een aantal sterkhouders zal moeten leveren. Adrien Trebel stuurt aan op een transfer, terwijl ook andere spelers gegeerd blijken.

Vooral Ishak Belfodil is grof wild op de transfermarkt en staat al een tijdje in de belangstelling van Everton. Olivier Renard vertelde dinsdag nog dat er wel nog geen bod was binnengekomen op de Algerijn, maar daar zou nu verandering in gekomen zijn.

Volgens Sky Sports heeft Everton een officieel bod van tien miljoen euro uitgebracht. Dat werd volgens Het Nieuwsblad nog niet aanvaard door Standard, maar wordt er wel verder onderhandeld. Daniel Van Buyten zakte dinsdag af naar het Spaanse stageoord van de Rouches, waardoor er mogelijk snel een akkoord is. Belfodil kan in Goodison Park voor 4,5 jaar tekenen.

UPDATE 17u51

Volgens Het Laatste Nieuws zouden beide clubs inmiddels tot een akkoord zijn gekomen. De overeengekomen transfersom zou door middel van bonussen kunnen oplopen tot maar liefst 12 miljoen euro. Een bedrag dat de Rouches onmogelijk konden weigeren op een speler die een half seizoen eerder transfervrij werd aangetrokken.

Belfodil trainde woensdag wel nog mee op de winterstage van de Luikenaars, maar hij zou er eerstdaags vertrekken om naar Liverpool door te reizen. Volgens HLN gaat het wel om slechts een driejarig contract.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's