Toptransfer aanstaande? 'Van Holsbeeck gespot met makelaarsduo'

Toptransfer aanstaande? 'Van Holsbeeck gespot met makelaarsduo'
11 Januari 2017 17:20
© PhotoNews

RSC Anderlecht vertoeft momenteel in het Spaanse La Manga voor een winterstage en René Weiler en zijn manschappen zijn er niet alleen. Zo stelde de RTBF vast dat er heel wat spelersmakelaars en zaakwaarnemers rondlopen in het basiskamp van Paars-Wit. Deze komen uit landen als Engeland, Spanje en Duitsland, maar ook uit België.

En de Waalse publieke omroep zag hoe manager Herman Van Holsbeeck zich terugtrok in de salons van het hotel, in het gezelschap van makelaars Didier Frenay en Nico Vaesen. De RTBF suggereert dat het gesprek wel eens over Koen Casteels zou hebben gegaan. RSCA is immers op zoek naar een extra doelman en de (ex-)Rode Duivel komt bij VfL Wolfsburg amper aan spelen toe.

Ook in de Italiaanse media wordt inmiddels gewag gemaakt van de interesse van Anderlecht in Casteels. TMW voegt daar wel aan toe dat Paars-Wit zware concurrentie krijgt. Want naast SSC Napoli, zou ook Fiorentina zijn zinnen hebben gezet op de 24-jarige ex-speler van KRC Genk.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's