'Overgang Bakkali bijna in kannen en kruiken'

'Overgang Bakkali bijna in kannen en kruiken'
11 Januari 2017 17:04
© PhotoNews

Zakaria Bakkali laat sinds zijn overstap naar Valencia regelmatig fraaie dingen zien, maar een basisplaats bij Los Che zit er voor hem niet in. En dus zou hij tijdens de winter wel eens verhuurd kunnen worden. Volgens A Bola is hij zelfs bijna rond met FC Porto.

De 20-jarige aanvaller beschikt bij Valencia nog over een contract tot de zomer van 2020. Maar het gaat momenteel bijzonder slecht met de club, die zelfs in degradatiegevaar verkeert, en de kansen voor een jonge knaap als Bakkali zijn dan ook erg beperkt. Een uitleenbeurt zou zijn verder ontwikkeling dus zeker geen kwaad doen, al is het maar de vraag of hij in Porto wel veel aan de bak zal komen.

De linksbuiten maakte in de zomer van 2015 transfervrij de overstap van PSV naar Valencia. Sindsdien kwam hij 31 keer in actie en wist hij vier keer doel te treffen. Daarnaast wist hij vier keer een assist af te leveren.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's