Sporting Lokeren heeft nieuwe aanwinst: "Clubs zijn eruit"

Sporting Lokeren heeft nieuwe aanwinst:
11 Januari 2017 16:03
© PhotoNews

Sporting Lokeren hield zich tot dusver koest op de transfermarkt. De Waaslanders hebben echter bijna een nieuwe aanvaller. De speler bevestigt dat hij naar Lokeren zal trekken.

Lokeren test op stage de Engelse spits Gary Martin. Hij zal overkomen van Lilleström. "Mijn club Vikingur en Lokeren zijn eruit. En ik ben zelf ook rond met Lokeren. Het belangrijkste is dat ik toon dat mijn conditie niet verschrikkelijk is. De Noorse competitie ligt al een tijd stil, ik raakte twee maanden geen bal aan. Nu voel ik me elke dag fitter worden", zegt hij in Gazet van Antwerpen.

"Ik weet het doel staan. Toch belangrijk voor een spits, hé? Als ik in de basis sta, moet ik aan een doelpunt op twee matchen geraken. Dat is het doel. Handig voor de ploeg is dat ik een totaal andere spits ben dan Tom. Hij is een slimme speler, die goed de bal bijhoudt. Ik ben iemand die constant diep gaat en de verdedigers onder druk zet. Wij twee samen voorin: dat kan werken, denk ik. Sowieso ben ik ook een team player, die het werk niet schuwt."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over