Fellaini oogst lof: "Dat wordt makkelijk vergeten"

Fellaini oogst lof:
11 Januari 2017 12:24
© PhotoNews

Marouane Fellaini heeft nog eens zijn waarde bewezen voor Manchester United. Met een late goal tegen Hull City bezorgde hij zijn ploeg een flinke optie op de finale van de League Cup. De zo vaak verguisde Rode Duivel haalt zo opnieuw zijn gram.

De Daily Mail steekt de loftrompet op. "Op Carrington is Fellaini bijzonder populair in de kleedkamer en veel spelers waren dan ook teleurgesteld over de manier waarop de supporters hem behandelden. Maar Mourinho en zijn twee voorgangers zien duidelijk wél de waarde van Fellaini", klinkt het.

"Schneiderlin mag vertrekken en Schweinsteiger komt niet meer aan de bak, terwijl Fellaini mag blijven. Hij werkt altijd hard op training. Er wordt gezegd dat hij in de kleedkamer een grappige kerel is, die de kopjes omhoog kan krijgen als het lastig wordt. Het wordt ook makkelijk vergeten dat Fellaini goed aan het seizoen begonnen was. Maar de voorbije maanden namen Ander Herrera en Michael Carrick zijn plaats naast Pogba alsmaar vaker over. Fellaini begrijpt dat ook. Hij begrijpt ook dat hij kritiek zal krijgen. Maar Mourinho weet dat Fellaini een speler is die altijd tot het uiterste zal gaan om uit te voeren wat hij vraagt."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's