'Anderlecht aast op speler van Standard'

'Anderlecht aast op speler van Standard'
11 Januari 2017 11:24
© PhotoNews

RSC Anderlecht haalde de afgelopen jaren een aantal ex-spelers van Standard binnen. De Brusselaars zijn nu weer gecharmeerd van een speler van Standard. De kans op een transfer lijkt echter zeer klein.

La Dernière Heure weet dat Anderlecht en een resem Engelse en Spaanse ploegen zeer graag de 15-jarige Anaxis Dinsifwa willen aantrekken. De jongeling maakt nu al deel uit van de A-kern en is mee op stage. Standard hoopt hem op zijn zestiende zijn eerste profcontract te laten tekenen.

"Dat hij nu mee mag op stage is een teken dat Standard in hem gelooft", zegt Joric Vandendriessche, bondscoach van de nationale U15 in Het Belang van Limburg. "Hij verdient deze kans, want het is een jongen met een voorbeeldige mentaliteit. Een heel complete speler ook. Bij Standard speelt hij op het middenveld, maar bij mij in de nationale ploeg was hij voornamelijk flankaanvaller."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Meer over