Ervaren speler komt niet aan de bak bij Standard: "Vertrekken is niet het doel"

Ervaren speler komt niet aan de bak bij Standard:
11 Januari 2017 10:50
© PhotoNews

Bij Standard moeten heel wat spelers weg. Bij de Rouches komt één ervaren speler niet aan spelen toe. Toch denkt de speler niet meteen aan een vertrek uit Luik. Hij zal dus blijven.

Jonathan Legear speelt zelden. "Hij beseft dat hij zich de betere moet tonen van Matthieu Dossevi, Jean-Luc Dompé en Edmilson om een kans te maken", zegt Guilbaud, zijn raadgever, in Sport/Voetbalmagazine.

"Zolang die drie spelers voor Standard voetballen, zal het voor hem niet eenvoudig zijn om in de ploeg te geraken. Hij heeft me al gezegd dat het geen schande is om wisselspeler te zijn voor die mannen. Soms begrijpt hij het minder omdat hij vorig seizoen verscheidene keren beslissend was als hij mocht invallen, maar hij respecteert de beslissing van zijn trainer.’ n het voetbal telt alleen het laatste half jaar. Als je niet speelt, ben je dood. We zouden een minder ambitieuze ploeg kunnen vinden dan Standard, maar dat is niet ons doel. Hij wordt dit jaar 30, die leeftijd helpt je niet om een andere club te zoeken."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's