Grote verandering op til bij Oostende: "Dat is nu gedaan"

Grote verandering op til bij Oostende:
11 Januari 2017 09:09
© PhotoNews

KV Oostende beleeft op sportief vlak het laatste anderhalf jaar een ongeziene hoogconjunctuur, maar naast het veld kan er nog één en ander beter. Dat bleek vooral uit de bloedrode cijfers die de kustploeg op zijn jaarrekeningen liet optekenen.

KVO torst al een schuldenberg van 23,4 miljoen euro en die wil de club uiteraard wegwerken. "Het is allemaal wel héél snel gegaan en dus moeten we nu consolideren. We hebben veel geïnvesteerd, veel geld uitgegeven, heel hard gewerkt en veel mensen aangeworven. Nu moeten we alles op een rijtje zetten en goed cijferen", aldus algemeen directeur Patrick Orlans.

Want er is verandering op komst bij Oostende: het is immers niet meer de bedoeling dat Marc Coucke nog constant geld in de club pompt. "Marc heeft bepaald hoeveel geld hij in de club wou steken en nu is dat gedaan. We zijn een fabriek begonnen waar er noch een gebouw, noch machines stonden. We hebben geïnvesteerd en de rekening is hoog. Er zal wel nog eens een machine moeten vervangen worden, maar de fabriek is voorlopig af. En nu moet die opbrengen en dat zal gebeuren ook."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over