"Ik had in de zomer al met KV Oostende gesproken"

11 Januari 2017 08:01
© PhotoNews

Terwijl de meeste topclubs deze wintermercato al stevig uithaalden of nog van plan zijn om dat te doen, blijft het bij KV Oostende voorlopig rustig. De club haalde voorlopig enkel William Dutoit binnen om de blessure van Proto en het vertrek naar de Afrika Cup van Ovono op te vangen.

De Fransman staat straks dus weer tussen de palen nadat hij bij STVV op de bank verzeild was. "Op de bank gedroeg ik me professioneel, want ik wist dat er veel interesse was", zegt hij daarover in Het Nieuwsblad. " In de zomer had Oostende al met mijn manager gesproken. Toen kozen ze nog voor Proto, maar ze bleven altijd contact houden met mij."

Straks moet Dutoit wel de concurrentie aangaan met diezelfde Proto. "Veel mensen beweren dat het ambetant moet zijn dat Silvio Proto ook bij Oostende keept, maar van een keeper met zo'n palmares kan ik toch alleen maar leren? Dat geldt trouwens ook voor Ovono. Ik zal uiteraard strijden voor een basisplaats, maar Oostende gaf me een contract voor 3,5 seizoenen en dus zien ze mij toch als hun toekomstige keeper."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over