'United en Chelsea gaan de strijd aan, verdediger van 60 miljoen de inzet'

'United en Chelsea gaan de strijd aan, verdediger van 60 miljoen de inzet'
10 Januari 2017 15:08
© PhotoNews

Chelsea staat soeverein op kop in de Premier en Manchester United lijkt eindelijk vertrokken, toch speuren beide clubs naar versterking. Daarbij zijn ze vooral op zoek naar defensieve mankracht. En zowel de Blues als de Red Devils kreeg goed nieuws over hun gezamenlijke transferdoelwit Stefan de Vrij.

De Italiaanse media stellen namelijk dat de oud-Feyenoorder inmiddels een beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Pp dit moment heeft hij nog een verbintenis tot medio 2018, maar de Oranje-international van SS Lazio zou zijn zinnen hebben gezet op een vertrek uit de Italiaanse hoofdstad. Geïnteresseerde clubs dienen echter wel goud geld te betalen voor De Vrij.

Lazio hanteert volgens de laatste berichten namelijk een vraagprijs van maar liefst zestig miljoen euro. De Romeinen moeten De Vrij echter snel verkopen als zij überhaupt nog wat willen verdienen en mogelijk zullen ze dus water bij de wijn willen doen. Chelsea en United zijn alvast klaar om toe te slaan.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's