'Real krijgt drie monsteraanbiedingen van meer dan 100 miljoen binnen'

'Real krijgt drie monsteraanbiedingen van meer dan 100 miljoen binnen'
10 Januari 2017 14:04
© PhotoNews

Middenvelder James Rodriguez komt er toch niet echt aan te pas bij Real Madrid in het Estadio Santiago Bernabéu. Nu heeft de Colombiaan onlangs gezegd dat hij in de Spaanse hoofdstad wil blijven, maar bij De Koninklijke denken ze daar anders over. De Madrilenen hebben namelijk drie monsteraanbiedingen binnengekregen voor James.

De Spaanse media schrijven op dinsdag dat Hebei China Fortune, Guangzhou Evergrande en Shanghai Shenhua allemaal méér dan honderd miljoen euro hebben geboden op de spelmaker van Real en het Colombiaanse nationale team. Ook James zelf kan een bizar bedrag verdienen aan een transfer naar de Chinese Super League, maar vooralsnog wordt hij niet echt warm van dat vooruitzicht. James wil het volgens de Spaanse pers nog altijd maken in de Primera División.

Real zou de aanbiedingen overigens wel geaccepteerd hebben, omdat voorzitter Florentino Pérez graag wat wil verdienen aan James, die zelden in actie komt onder oefenmeester Zinedine Zidane. Eerder werd de Colombiaan gelinkt aan de Premier League, maar ook die avances heeft hij naar verluidt afgeslagen.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's