'Klopp geeft opdracht: 30 miljoen voor concurrent Origi'

'Klopp geeft opdracht: 30 miljoen voor concurrent Origi'
08 Januari 2017 08:00
© PhotoNews

Bij Liverpool hebben ze in de persoon van Sadio Mané de beschikking over een zeer kundige buitenspeler, maar deze vleugelspits speelt de komende tijd op de Afrika Cup en kan zijn kunsten dus niet laten zien op Anfield Road. De Reds zijn op zoek naar een nieuwe aanvaller en coach Jürgen Klopp heeft wel een voorkeur.

Volgens diverse Engelse media ziet de Duitser wel wat in een samenwerking met de Nederlandse flankspeler Quincy Promes. Sterker nog, Klopp zou achter de schermen opdracht gegeven hebben tot actie: naar verluidt moet Promes ongeveer dertig miljoen euro kosten, maar dat heeft de succestrainer niet afgeschrikt. Hij vindt dat de clubleiding van Liverpool in contact moet treden met de technisch directeur van het Russische Spartak Moskou.

Eerder werden de Reds nog in verband gebracht met een speler als Jesé Rodriguez, die mag vertrekken bij het Franse Paris Saint-Germain, maar Promes lijkt dus een concretere optie voor de topclub uit de Premier League. De komst van de Nederlander zou Divock Origi, steeds vaker titularis, in ieder geval een stevige concurrent opleveren.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's