'Ajax pakt stevig uit en haalt topspits terug naar ArenA'

'Ajax pakt stevig uit en haalt topspits terug naar ArenA'
07 Januari 2017 23:22
© PhotoNews

Eredivisie-topclub Ajax is op dit moment vooral op zoek naar één of twee goede buitenspelers, maar directeur spelerszaken Marc Overmars liet ook al weten dat er best een spits mag komen naar de Amsterdam ArenA. Het Duitse BILD weet nu te melden dat Klaas-Jan Huntelaar hoogstwaarschijnlijk terugkeert bij zijn oude liefde. Maar wel pas in de zomer.

Momenteel staat Huntelaar nog gewoon onder contract bij het Duitse Schalke 04 en die Bundesliga-club vraagt vermoedelijk zo'n anderhalf miljoen euro voor zijn selectiespeler. Het contract van de Nederlander loopt echter af aankomende zomer en vanaf dan is hij dus transfervrij op te pikken in Gelsenkirchen. Bij de bovengenoemde krant verwacht men dan een kosteloze overstap naar de Amsterdam ArenA.

Huntelaar wordt eigenlijk al jaren in verband gebracht met een terugkeer bij Ajax, maar telkens maar weer koos hij er dan toch weer voor om nog een jaartje door te gaan bij Schalke. Het gaat echter steeds slechter met de prestaties van de Oranje-kandidaat en dit seizoen is hij eigenlijk alleen nog maar geblesseerd.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's