'Grootmacht brengt officieel bod uit op Alexis: 70 miljoen'

'Grootmacht brengt officieel bod uit op Alexis: 70 miljoen'
07 Januari 2017 20:51
© PhotoNews

Het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat Arsenal-spits Alexis Sánchez ook in het aankomende seizoen nog in het Emirates Stadium speelt. De Chileen is al even in onderhandeling met de clubleiding van de Gunners over een nieuw contract, maar hij wil gewoonweg meer verdienen dan Arsenal kan betalen. Nu is er een officieel bod van zeventig miljoen euro uitgebracht op de spits.

Volgens diverse Engelse en Franse media kan Sánchez zeer binnenkort al de overstap maken naar de Ligue 1-topclub Paris Saint-Germain. Directeur voetbalzaken Patrick Kluivert van de steenrijke Parijzenaars zou namelijk aangegeven hebben dat hij tot maximaal zeventig miljoen euro wil gaan voor de Chileen en dat is mogelijk een bedrag waar men bij Arsenal wel genoegen mee wil nemen.

Sánchez ligt nog tot medio 2018 vast in Londen en bij Arsenal wil men het allerliefst dat hij een contractverlenging ondertekent, maar de Chileen zelf is van mening dat hij minstens even belangrijk is in de Premier League als iemand als Manchester United-ster Paul Pogba. En dus vindt Sánchez ook dat hij vele malen meer moet verdienen: een bedrag dat boven het salarisplafond van Arsenal ligt. Bij Paris Saint-Germain daarentegen, hebben ze zelfs nog nooit gehoord van het woord 'salarisplafond'.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's