'Tottenham-lieveling volgende topdoelwit van Chinezen: één miljoen per week'

'Tottenham-lieveling volgende topdoelwit van Chinezen: één miljoen per week'
07 Januari 2017 12:12
© PhotoNews

Het is algemeen bekend dat er veel geld omgaat in de voetbalwereld, maar de krankzinnige bedragen in China blijven verbazen. Ook Dele Alli zou als doelwit zijn aangemerkt.

OFFICIEEL: Verdediger trekt van Anderlecht naar Nederland
'Bailly krijgt voorstel van deze twee Belgische eersteklassers'

Tottenham Hotspur deed vorig seizoen lang mee om de landstitel met Alli als smaakmaker. Ook dit seizoen maakt de talentvolle Engelsman weer indruk. Zo wist hij afgelopen woensdag lijstaanvoerder Chelsea ten val te brengen door tweemaal raak te koppen: 2-0.

Alli is dus hot en dat blijft in China niet onopgemerkt. Volgens ESPN hebben meerdere clubs uit het Aziatische land interesse in de middenvelder en daarbij is geld geen struikelblok. Eén miljoen euro per week zou hem zijn aangeboden, waar ook de enorme transfersom vermoedelijk afgetikt zal worden als ook Tottenham meedenkt.

Wint Tottenham Hotspur haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's