'Opmerkelijk transferplan van Guardiola bij City onthuld'

'Opmerkelijk transferplan van Guardiola bij City onthuld'
06 Januari 2017 21:19
© PhotoNews

Pep Guardiola heeft sinds vorige zomer de touwtjes in handen bij Manchester City en probeert langzaam maar zeker de ploeg naar zijn hand te zetten. En dat heeft ook als gevolg dat spelers die niet in zijn plannen passen naar de uitgang geduwd worden, zoals Joe Hart al mocht ondervinden.

VN EXCLUSIEF: Mexicaanse middenvelder kan naar België
'Ajax aast op verdediger van Anderlecht'

Maar het zal zeker niet bij de doelman blijven, want AS weet dat er op het einde van het seizoen maar liefst zeven spelers City transfervrij zullen mogen verlaten. Guardiola wil straks afscheid nemen van Yaya Touré, Jesus Navas, Aleksandar Kolarov, Pablo Zabaleta, Bacary Sagna en Gaël Clichy.

Het zevental is einde contract en hoeft van de Spanjaard dus geen nieuwe verbintenis te krijgen. Vooral de defensie van de Citizens lijkt volgend seizoen dus een flinke facelift te krijgen.

Wint Manchester City haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's