'Ploegmaats vrezen vertrek Arsenal-ster na incident in kleedkamer'

'Ploegmaats vrezen vertrek Arsenal-ster na incident in kleedkamer'
05 Januari 2017 18:37
© PhotoNews

Arsenal verspeelde eerder deze week wederom dure punten door met 3-3 gelijk te spelen bij Bournemouth. De ploeg van Arsene Wenger kwam nog wel knap terug van een 3-0 achterstand, maar had natuurlijk eigenlijk gewoon moeten winnen.

Dat vond sterspeler Alexis Sanchez ook, want hij reageerde na het laatste fluitsignaal woedend. Al vloekend liep hij van het veld, bovendien gooide hij met zijn handschoenen. Volgens The Daily Mail werd zijn stemming er in de kleedkamer niet bepaald beter op en dus vrezen zijn ploeggenoten dat Sanchez hen binnenkort verlaat.

De Chileen heeft immers ook een contractconflict met de club. Wenger nam het eerder nog voor zijn sterspeler op. "Wij willen winnen. Als dat dan niet lukt, dan ben je niet blij. Dat is normaal. Zonder passie kom je niet terug tot 3-3 als je na 70 minuten met 3-0 achter staat. Dat is uitzonderlijk. Dat we niet winnen, is frustrerend. Met Sanchez is verder niets aan de hand."
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's