Geheim onthuld: 'Volgende club Guardiola gelekt'

Geheim onthuld: 'Volgende club Guardiola gelekt'
05 Januari 2017 17:20
© PhotoNews

Josep Guardiola is momenteel werkzaam als trainer van het Engelse Manchester City, maar onlangs verbaasde de Catalaan door te stellen dat hij al bezig was met zijn pensioen als voetbalcoach. Daar zit volgens de Spaanse media wat achter. Guardiola zou binnen afzienbare tijd president worden bij FC Barcelona.

De legendarische Italiaanse oefenmeester Fabio Capello beschikt klaarblijkelijk over wat achtergrondkennis. De voormalige trainer stelt in gesprek met het medium Sport: "Ja, hij kan president worden bij Barcelona en daar is hij nu al mee bezig. Straks stopt hij als coach en verhuist hij weer terug naar zijn oude liefde; niet als oefenmeester maar als de grote baas."

Onlangs vertelde de Catalaan zelf nog: "Bij Manchester City zal ik nog drie jaar, of misschien langer, blijven. Maar ik zie mezelf echt niet op mijn zestigste of 65ste op de bank zitten. Dan kun je mij op de golfbaan vinden." Mogelijk gaat hij de golfbaan combineren met een kantoor in het Camp Nou.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's