Vader Lukaku ziet deze 2 ploegen als erg geschikt voor transfer zoon

Vader Lukaku ziet deze 2 ploegen als erg geschikt voor transfer zoon
26 Maart 2016 09:22
© PhotoNews

Roger Lukaku heeft zich uitgesproken over de situatie van zijn zoon, die in Engeland bezig is aan een impressionant seizoen en misschien komende zomer een toptransfer beet krijgt. "Elk jaar wordt hij beter en completer", oordeelt vader Lukaku.

"Romelu heeft een geweldige gave: hij wil altijd bijleren. De dag dat hij gelooft dat hij niks meer kan leren, zit het fout", aldus vader Lukaku, die een duidelijk advies heeft voor zijn zoon. "Persoonlijk vind ik dat hij een volgende stap moet zetten. Romelu heeft ongetwijfeld zijn eigen mening, hij heeft ook zijn makelaar. Ik zie dat er belangstelling is van Atlético Madrid, Bayern München, Juventus, Chelsea, Man United..."

"Ik zie twee clubs die erg geschikt zijn voor hem: Manchester United en Bayern München. Man United is een ploeg in opbouw, die niet over een echte spits beschikt. Bayern is een machine waarin hij zou kunnen draaien, op voorwaarde dat Lewandowski naar PSG of elders vertrekt."

"Met de speelstijl van Bayern, zal Romelu veel goals maken. Terugkeren naar Chelsea zou alles ingewikkeld maken. En Juventus heeft al twee, drie spitsen. Ik weet dat zijn makelaar een voorkeur heeft voor Italië, maar ik vind dat Romelu naar Man United of Bayern moet", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over