'Valencia richt zijn vizier op deze Rode Duivel'

'Valencia richt zijn vizier op deze Rode Duivel'
08 Maart 2016 12:55
© PhotoNews

De Spaanse subtopper Valencia CF haalde tijdens de zomer Zakaria Bakkali in huis. Oorspronkelijk leek hij een wissel op de toekomst, maar tijdens de eerste seizoenshelft wist hij al meteen een goede indruk te maken. Momenteel ligt hij echter in de lappenmand en mikt hij op een rentree begin volgend seizoen.

Mogelijk deelt hij dan de kleedkamer met een landgenoot. Volgens El Mundo Deportivo heeft Valencia immers een transferdoelwit gemaakt van Nacer Chadli. De aanvallende middenvelder speelt momenteel bij Tottenham, maar moet er dit seizoen vrede nemen met een rol als supersub.

Indien de Spurs zich plaatsen voor de Champions League, momenteel staan ze tweede, wordt verwacht dat de club een aantal versterkingen zal aantrekken. Hierdoor zouden enkele spelers mogen vertrekken om financiële ruimte creëren, ook Chadli zou daarbij horen. Hij heeft nog een contract tot 2018 op White Hart Lane.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's