Spaanse krant onthult: "Twee Rode Duivels op wenslijstje FC Barcelona"

Spaanse krant onthult:
01 Mei 2014 10:48
© PhotoNews

Als we de Spaanse krant Sport mogen geloven, dan focust FC Barcelona zich voor volgend seizoen op acht potentiële versterkingen. Met Thibaut Courtois en Jan Vertonghen staan er ook twee Rode Duivels op dat wenslijstje.

De interesse van Barça in Courtois en Vertonghen is niet nieuw. De doelman van Chelsea, momenteel uitgeleend aan Atletico Madrid, wordt aanzien als de ideale vervanger van Victor Valdes. De naam van Vertonghen wordt al langer aan de Spaanse grootmacht gelinkt, en met het vertrek van Carles Puyol is de nood aan een nieuwe verdediger hoog.

Naast beide Rode Duivels noemt Sport ook de namen van David Luiz, Juan Cuadrado, Aymeric Laporte, Mesut Özil, Arturo Vidal en Sergio Aguëro. Sportief manager Andoni Zubizarreta hoopt dat een budget van 246 miljoen euro voldoende zal zijn om zoveel mogelijk namen van dat lijstje aan te trekken.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's